SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Fäktklubb
est. 1911

Utmana chefen på duell – lägg in en stöt på dina kollegor

Göteborgs Fäktklubb är landets största arrangör av fäktevent. Våra företagspaket brukar vara mycket uppskattade. Det vanligaste är att man bokar in en tid i fäktlokalen tillsammans med en av våra landslagsmeriterade fäktare som instruktör. Eventet tar ca 2 timmar, och innehåller en enkel och skadeförebyggande uppvärmning, genomgång av grundrörelser och regler, och mycket fäktning. De flesta brukar vilja ordna en turnering där vinnaren naturligtvis får med sig en medalj med sig hem, men naturligtvis går det bra att "bara fäkta" också. Vi skräddarsyr gärna upplägget efter era önskemål, och fäktningen kan genomföras både som en individuell tävlingsform och i lag.

 
All utrustning du behöver ingår i priset. Du behöver bara ha med dig ett par gymnastikskor, långa träningsbyxor och en t-shirt. I vår lokal finns dessutom tillgång till dusch och omklädningsrum, separat för både damer och herrar.
 
Vi kan även komma och besöka er på plats.
 
Hör av er till vår eventansvariga, Ebba Olsson, på event@goteborgsfk.se eller via mobil 0727-12 88 00. 
 
Tveka inte - boka ditt event nu!
 
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen