Gratis prova-på-lektioner 14-28 augusti 2023
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Fäktklubb
est. 1911

Vad är GFKs Vuxenkurs - 3 veckor? 
Kursen för vuxna nybörjare och studenter ges varje termin (september och februari). Den kan ses lite som en expresskurs, och vänder sig till dig som aldrig fäktats tidigare.
 
Antalet platser i kursen är begränsat så det kan vara bra att anmäla sig i relativt god tid. Tanken med kursen är att man under 3 veckor skall få tillfälle att testa på fäktsporten ordentligt och på så vis få en grundläggande kunskap om vad fäktning är. Samtidigt tränar man sin fysik på ett allsidigt sätt under ledning av en av våra duktiga tränare. Det är inte ovanligt att föräldrar till barn i vår fäktskola väljer att testa på barnens idrott genom att gå den här kursen. 
 
Tillfällen per termin
3 tillfällen. Man tränar en gång i veckan, 75 minuter per vecka. 
 
Utrustning
All utrustning ingår i kursavgiften och det enda man behöver ta med sig själv är träningsbyxor, t-shirt och gymnastikskor. 
 
Ålder
Från 15 år och äldre. 
 
Avgifter
850 kronor
Kom ihåg att du kan använda ditt friskvårdsbidrag för att fäkta hos oss.
 
Träningstider
Måndagar vecka 36-38 kl 20:00-21:15
 
Fortsätta fäktas?
Efter 3 veckor kan du fortsätta i vår nybörjarkurs 10 veckor. Bokar du samma termin så får du rabatt på 10-veckors kursen (anges i anmälningsformuläret)
 
 
Anmälan måste göras före kursstarten i september/januari. Man anmäler sig HÄR