SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Fäktklubb
est. 1911

Utmanare
Vad är Utmanare? 
På GFK vill vi att våra aktiva skall fortsätta så länge som möjligt. Under tonåren kommer det inte sällan andra intressen som kräver tid och uppmärksamhet. Pojk- och flickvänner, plugg, andra idrotter, man startar ett band och vill spela musik. Och så ha man ju sin fäktning. Utmanargruppen är till för alla våra fantastiska fäktare som vill träna, kanske inte 8  gånger i veckan. Kanske tycker man det är lagom att sparra då och då. Kanske vill man träna fäktning och gymma, men är inte intresserad av att elitsatsa. Den här kategorin fäktare är en av våra viktigaste. De kan mycket, de idrottar för att det är kul och de sprider glädje. 
Det är inte heller alldeles ovanligt att en fäktare väljer att träna i Utmanargruppen under en säsong eller två för att sedan återgå till en elitkarriär. Utmanargruppen rymmer en hel del framtidslöften på många sätt. 

Tillfällen per termin
15-60 gånger per termin. 

Krav
Betald kurs- och medlemsavgift. 

Utrustning
Fäktaren skall ha en komplett tävlingsutrustning enligt GFKs utrustningspolicy. 

Ålder
14-16 år

Avgifter
2500 kr per termin i kursavgift. 
500 kr per år i medlemsavgift. 

Träningstider (man väljer själv mängd)
Måndagar: 18:30-20:00
Tisdagar: 18:30-20:00
Onsdagar: 18:30-21:00
Torsdagar: 19:00-20:30

Anmälan
Man anmäler sig till gruppen Utmanare efter samtal med en av klubbens huvudtränare som nås på goteborgsfk@gmail.com.