SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Fäktklubb
est. 1911

Motionsfäktning Tisdag
Motionsgruppen är för ALLA mellan 15 och graven. Under Henrik Staafs inspirerande ledning har gruppen växt och utvecklats ordentligt de senaste åren.
Var inte rädd att testa - det är aldrig för sent
Fäktning är en fantastisk idrott på det sättet att man kan börja närsomhelst i livet. Åldersrekorden på GFK i dagsläget är 3 år och 7 månader, respektive 86 år och 11 månader. 
 
Var är GFKs Motionsgrupp?
I vår grupp för motionsfäktning samlas alla som är mellan 15 år och gravsättning och har kul ihop. Träningen är anpassad för att alla skall kunna delta och bli utmanade. 
Gruppen leds av Agnieszka Molska Jakobson som lärt sig fäkta i Polen, men bor sedan länge här i Göteborg.
En normal träning med GFKs motiongrupp innefattar en uppvärmning med Agnieszka, lite fotarbete eller annan teknisk övning, följt av sparring med övriga gruppdeltagare.
Kom ensam, kom med en kompis -  i vår grupp för motionsfäktare får man lite New York-Känsla.... här finns alla och envar. Vi har kul ihop och tränar prestigelöst. 
 
Tillfällen per termin
14-30 tillfällen per termin. Man tränar en-två gång i veckan, 75 minuter per vecka. Ibland lägger tränarna in något extrapass utanför ordinarie terminstid.
 
Krav
Betald kurs och medlemsavgift. 
 
Utrustning
I Motionsgruppen kan man börja som helt ny och då får man låna all utrustning man behöver. Man tar med sig träningsbyxor, t-shirt och gymnastikskor. Om man har tränat ett tag börjar man gradvis att skaffa sig egen utrustning. Till termin 2 vill vi att man har handske, eget vapen och en egen sladd för att till termin 3 även skaffa fäktbyxor, fäktjacka och handske. 
 
Ålder
Från 15 år och äldre. 
 
Avgifter
2550 kr per termin i kursavgift (studenter betalar 2050 kr per termin)
500 kr per år i medlemsavgift. Om man börjar på höstterminen betalar man en halv medlemsavgift, d.v.s. 250 kr. 
 
Träningstider
Tisdagar kl 20:00-21:15
Söndagar kl 18:00-19:30
 
Anmälan
Anmälan sker HÄR via vårt Sportadminsystem.  
Om du hittar hit mitt under en termin och är intresserad kan du antingen ringa till oss på 031-140910 eller 0702-7088774. Man kan också maila till info@goteborgsfk.se
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen