SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Fäktklubb
est. 1911

Privatlektion Student
GFK har en stark studenttradition. Om man vill testa fäktning som student har vi lite olika erbjudanden, bl.a. privatlektioner som ofta är ett bra sätt att börja sin fäktträning.
En lektion tar ca 30 minuter och kostar 350 kr. Vid det allra första lektionstillfället brukar vi dock avsätta 1 timme. Då går man tillsammans med en av våra tränare igenom vad fäktning är och vilka olika grenar som finns inom sporten. Vi lär oss därefter hur man värmer upp inför en fäktlektion och i slutet tar vi på oss fäktutrustningen och lär oss de första grunderna i hur man fäktar. Många väljer att köpa ett lektionspaket, med 3 lektioner.
 
När man kommer till sin andra lektion vill vi att man kommer i god tid så att man hinner göra den uppvärmning man lärde sig vid sitt första besök. Själva fäktlektionerna pågår sedan i  30 minuter. När man kommer till en prova-på-lektion behöver man ta med sig träningsbyxor/shorts, t-shirt och ett par gymnastikskor för inomhusbruk. Det kan också vara bra att ha med sig en vattenflaska.
 
Lektioner finns även för de fäktare som redan tränat ett tag och inte sällan bokar man in lektioner lite då och då för att få slipa sin teknik och få lite direkt feedback från klubbens tränare.  
 
Man bokar sin prova-på-lektion eller sitt lektionspaket via info@goteborgsfk.se eller 031-140910 (bäst mellan 13.00-20.30)
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen