SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Fäktklubb
est. 1911

Privatlektion barn
Ett lektionspaket är oftast det bästa sättet att komma igång med sin fäktträning.
En privatlektion pågår normalt i 30 minuter och kostar 350 kr. Den första lektionen bokar vi dock in 1 timme (utan extra kostnad) för att hinna med en ordentlig introduktion till vad fäktning är. Tillsammans med en av våra tränare går vi igenom fäktsportens olika grenar och lär oss sedan hur man värmer upp inför en fäktlektion.  Till sist tar vi på oss utrustningen och lär oss de första grunderna. 
 
Under en prova-på-lektion får både barn och föräldrar en chans att se hur klubben ser ut och fungerar. De flesta föräldrar vet naturligtvis ganska lite om fäktning sedan tidigare och det är därför bra att passa på att ta lite bilder och filmer under barnets första lektion så att det efteråt går att titta på övningarna när man kommer hem. 
 
Många väljer att köpa ett lektionspaket, vilket innebär 3 lektioner och kostar 900 kr för fäktare upp till 15 år. I samband med sin andra lektion vill vi att fäktaren kommer en stund innan lektionsstart och med lite input från tränaren repeterar uppvärmningen från sitt första besök. Själva fäktlektionerna pågår sedan i  30 minuter. 
 
Till en prova-på-lektion behöver man ta med sig träningsbyxor/shorts, t-shirt och ett par gymnastikskor för inomhusbruk. Det kan också vara bra att ha med sig en vattenflaska. 
 
Efter sin första lektion eller då man gått igenom sitt lektionspaket är man väl förberedd att hoppa in i en av våra grupper i Fäktskolan utan problem. 
 
För barn som är lite yngre och kanske ännu för små att börja i Fäktskolan kan en prova-på-lektion eller ett lektionspaket vara ett bra sätt att hålla intresset för fäktning levande tills dess att man har åldern inne att börja träna mer. 
 
Privatlektioner och lektionspaket erbjuds endast nya fäktare, och du bokar din lektion/paket efter kontakt med coacher på info@goteborgsfk.se eller via telefon 031-140910 (bäst mellan 13.00-20.30).
 
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen