SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Fäktklubb
est. 1911

Sparringgruppen
I Sparringgruppen samlas f.d. landslagsfäktare, äldre fäktare och personer som tränat länge och som älskar fäktsporten. Fokus ligger på att ha kul, att växa, och dela sina erfarenheter. GFKs kärna!
Vad är Sparringgruppen? 

Sparringgruppen består av duktiga och välutbildade fäktare från 17 år och äldre. Sparringfäktare väljer man att bli den dagen man känner att man är klar med elitidrottandet, men när man också inser att man tycker idrott är kul och viktigt. 

Sparringgruppen är på många sätt GFKs viktigaste grupp och kvittot på att vår verksamhet är en av de bästa i landet. I sparringgruppen finns före detta landslagsfäktare, personer som älskar fäktsporten och personer som uppskattar just fäktning som träningsform.  Här inser vi att glädjen är den viktigaste drivkraften i allt idrottande. Här finns också personer som startade sin fäktkarriär lite senare och som vill fortsätta lära sig. Kort sagt, i den här gruppen tränar man som vuxen på fler sätt en ett. 
 
Tillfällen per termin
17-50 tillfällen per termin.
 
Krav
Betald kurs- och medlemsavgift. 
 
Utrustning
Komplett träningsutrustning enligt GFKs Utrustningspolicy. 
 
Ålder
Från 17 år och äldre. 
 
Avgifter
2550 kr per termin i kursavgift
500 kr per år i medlemsavgift. Om man börjar på HT betalar man halv medlemsavgift, d.v.s. 250 kr. 
 
Träningstider
Onsdagar kl 18:30-20:00. 
Söndagar kl 18.00-19.30
 
Anmälan
Anmälan görs genom samtal med klubbens huvudtränare. Mail: info@goteborgsfk.se
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen