SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Fäktklubb
est. 1911

Privatlektion Vuxen
Enskilda lektioner med en av våra duktiga tränare är ett uppskattat sätt att komma igång med sin fäktträning, men även för de som fäktat ett tag brukar det vara nyttigt med teknikträning och feedback.
En lektion tar ca 30 minuter och kostar 450 kr. Man kan också köpa ett Lektionspaket med 3 st lektioner för 1200 kr. Vid det allra första lektionstillfället brukar vi dock avsätta 1 timme. Då går man tillsammans med en av våra tränare igenom vad fäktning är och vilka olika grenar som finns inom sporten. Vi lär oss därefter hur man värmer upp inför en fäktlektion och i slutet tar vi på oss fäktutrustningen och lär oss de första grunderna i hur man fäktar. 
 
När man kommer till sin andra lektion vill vi att man kommer i god tid så att man hinner göra den uppvärmning man lärde sig vid sitt första besök. Själva fäktlektionerna pågår sedan i  30 minuter. När man kommer till en prova-på-lektion behöver man ta med sig träningsbyxor/shorts, t-shirt och ett par gymnastikskor för inomhusbruk. Det kan också vara bra att ha med sig en vattenflaska.
 
Lektioner finns även för de fäktare som redan tränat ett tag och inte sällan bokar man in lektioner lite då och då för att få slipa sin teknik och få lite direkt feedback från klubbens tränare.  
 
Man bokar sin prova-på-lektion eller sitt lektionspaket via info@goteborgsfk.se eller via 031-140910 (bäst mellan 13.00-20.30).
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen