SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Fäktklubb
est. 1911

Ofta kan man gå ganska snabbt fram när man jobbar ensam med en av våra duktiga tränare. Föräldrar som är nyfikna på vad fäktning är får gärna sitta med och titta på lektionerna.
En privatlektion pågår normalt i 30 minuter och kostar 350 kr. Den första lektionen bokar vi dock in 1 timmes lektionstid (utan extra kostnad) för att hinna med en ordentlig introduktion till vad fäktning är. Tillsammans med en av våra tränare går vi igenom fäktsportens olika grenar och lär oss sedan hur man värmer upp inför en fäktlektion.  Till sist tar vi på oss utrustningen och lär oss de första grunderna. 
 
Under en prova-på-lektion får både barn och föräldrar en chans att se hur klubben ser ut och fungerar. De flesta föräldrar vet naturligtvis ganska lite om fäktning sedan tidigare och det är därför bra att passa på att ta lite bilder och filmer under barnets första lektion så att det efteråt går att titta på övningarna när man kommer hem. 
 
Många väljer att köpa ett lektionspaket, med 3 lektioner. I samband med sin andra lektion vill vi att fäktaren kommer en stund innan lektionsstart och med lite input från tränaren repeterar uppvärmningen från sitt första besök. Själva fäktlektionerna pågår sedan i  30 minuter. 
 
Till en prova-på-lektion behöver man ta med sig träningsbyxor/shorts, t-shirt och ett par gymnastikskor för inomhusbruk. Det kan också vara bra att ha med sig en vattenflaska. 
 
Privatlektion och lektionspaket erbjuds endast nya fäktare. 
 
Man bokar sin prova-på-lektion eller sitt lektionspaket via info@goteborgsfk.se eller på 031-140910 (bäst mellan 13.00-20.30)
 
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen